Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pár tanács amit érdemes megszívlelned mielött randira indulsz.

 

1. Gondold végig valóban akarsz-e társat?

Vagy esetleg azért szánnád rá magad, mert minden barátnőd elkelt, vagy szüleidtől hallod minden családi ebédnél, hogy hol késik az unoka.  

 

2. Legyen a lelked szabad!

Amíg annak a szemétnek akarod megmutatni, hogy Ő is pótolható akkor nem fog menni!

 

3. Tudd

hogy az életed mostani szakaszában milyen típusú kapcsolatot akarsz. Futó kalandot, együttjárást, együttélést vagy házasságot.

 

4. Irj egy papírra öt,

számodra nélkülözhetetlen tulajdonságotaz igazidról, és ötöt ami kízáró ok. De jól gondold át és ha biztos vagy magadban ezekben ne köss kompromisszumot!

 

5. Mindig úgy indulj el otthonról,

mintha a nagy Ő-vel találkoznál.  Soha nem tudhatod, hogy éppen mikor jön szembe veled.

 

6. Ne várj túl sokat

az első randitól. Nem kell eldönteni az első percben, hogy épp vele akarod-e leélni az életedet. Adj időd magatoknak.

 

7. Az első pár randin

semmiképpen ne beszélj az elmúlt kapcsolataidról inkább próbáld meg megismerni Őt. Semmiképpen ne szídd a múltad szereplőit, ez elriaszthatja tőled!

 

8. Kérdezz és érdeklődj!

Neked is fontos, hogy minél többet tudj meg a másikról, ne csak Te beszélj!  Vigyázz, hogy ne legyél túl intím, nem kell a kérdezősködést a szexuális szokásoknál kezdeni!

 

9. Ne akarj Neki megfelelni!

Ezért a kérdéseire mindig őszintén válaszolj! Add magad, legyél olyan amilyen vagy valójában. Hosszú távon úgysem lehet szerepet játszani!

 

10. Ne taktikázz!

Ne mondd, hogy majd hívlak ha tudod, hogy többé nem akarod látni. Nyugodtan mondd meg neki ha szimpatikusnak találod és szívesen találkoznál vele újra! Érdemes őszintén kezdeni és folytatni -  ha lesz folytatása a randinak.

 

Kép

 

 

És amikor már van folytatás... 

Ki ne szeretne a párja kedvében járó, annak minden gondolatát kitaláló istennő lenni? A teremtés koronái azonban igencsak megnehezítik helyzetünket, mert az esetek többségében ők maguk sem tudják, mit szeretnének.

Szeszélyes, logikátlan, követhetetlen – e három szó valamelyike biztosan elhangzik, ha egy férfit a női természetről kérdeznek. Arról viszont már nem szívesen beszélnek az urak, hogy kiismerhetetlenségért, következetlenségért nekik sem kell a szomszédba menniük, pláne, ha a vágyaikról van szó.

Ki ne szeretne a párja kedvében járó, annak minden gondolatát kitaláló istennő lenni? A teremtés koronái azonban igencsak megnehezítik helyzetünket, mert az esetek többségében ők maguk sem tudják, mit szeretnének.

 

Nyugalom

Általában veszekedés közben jön elő az egyik leggyakrabban elhangzó férfimondat: „Én csak nyugalmat szeretnék.” És pont. Itt megáll a tudomány, mert mikor azt firtatjuk, mégis miféle nyugalomra vágyik, válasz nélkül maradunk. Akárhonnan is nézzük, többféle nyugalom létezik: csöndben tévénézős, a parkban, hegyen, folyóparton sétálós, horgászós nyugalom, beszélgetős, vagy épp a haverokkal sörözős. Nő legyen a talpán, aki a felsoroltak közül ki tudja választani azt, amire adott pillanatban kedvese vágyik. Ennél is nehezebb azt eldönteni, hogy vajon velünk vagy nélkülünk vágyik a nyugalomra.

Kiismerhetetlen férfivágyak

 

 

Tipp: Legyen a hétnek egy napja, estéje, amelyet külön töltötök. Próbáljátok meg úgy agyonütni a szabad szerdát, hogy aztán nem faggatjátok egymást az akkor történtekről. Ugyanígy legyen egy olyan délután, amikor csak egymással foglalkoztok. Kis kirándulás, séta, vagy csak közös ejtőzés egy jó filmmel mindkettőtöknek jót fog tenni.

 


Törődés

A másik sarkalatos pont. „Törődj velem, de ne menj az agyamra” – körülbelül így lehetne összefoglalni az ezzel kapcsolatos férfivágyat. Az arany középút megtalálásában azonban már nincsenek segítségünkre, sőt inkább nehezítik a dolgunkat. Ez a „ha van rajtam sapka, az a baj, ha nincs, akkor az” tipikus esete. A megfelelő mértékű törődést igénylő időszakukban a férfiakat éppúgy zavarja, ha körülugráljuk őket, kérdezünk tőlük, mint az, ha hozzájuk sem szólunk. Előző esetben a törődést nyaggatásnak vélik, az utóbbiban meg aggódva tudakolják: „Nem is érdekel, mi van velem?”

 

Tipp: Ne törődj vele többet, mint magaddal. A férfiakat nem kell minden pillanatban kiszolgálni, mert hamar elkényelmesednek – nemcsak fizikailag, érzelmileg is. Arra azonban illik odafigyelni, hogy megfelelő körülmények között pihenhessen. Nemcsak te fáradsz el a munkában, hanem ő is. A lényeg: mindig hagyj számára választási lehetőséget! Egy nyűgösebb napján ne szegezd neki a „mi bajod van?” kérdést, mert úgysem fog válaszolni. Célszerűbb ilyenkor megtudakolni, akar-e beszélni a történtekről. Így meghagyjuk neki a választás lehetőségét. 

 

Különleges szex

 

Nincs az a férfi, aki ne álmodna arról, hogy kedvese kihívó fehérneműben, gyertyafényes hálószobában, illatos masszázsolajokkal csábítja egy kis hancúrozásra. A legkülönfélébb pozíciókban, szituációkban képzelik el párjukat, ám előfordul, hogy igencsak váratlanul reagálnak rá, ha ezen a területen (is) a kedvükben szeretnénk járni. Hogy a feladattól, a meglepő szituációtól – vagy mindkettőtől – rémülnek meg, azt nem tudni, de tény, hogy sokszor a vad lepedőgyűrögetés helyett csak unottan hanyatt dőlnek, s ránk bízzák a munka dandárját.

 

Tipp: Ha lehet, ne épp egy nehéz nap után akard meglepni a legszexisebb cuccodban. A visszautasítást elkerülheted, ha előre szólsz, hogy egy kis aprósággal várod, s megkéred, tartalékoljon némi energiát a számodra.
Masszírozás

A masszírozás az, amire minden körülmények között vágynak, de soha nem elégedettek vele. Hol az erősségével, hol a módjával, hol a hosszával van gond, esetleg minddel egyszerre. Ha túl erősen csináljuk, nyafognak, hogy fájdalmat okozunk. Az erőtlen gyömöszölést cirógatásnak minősítik, s ha ilyen, akkor ne is tartson túl sokáig. Ha elfáradt kezeinket pihentetni merjük, jön a számon kérő kérdés: „Ennyi volt?”

 

Kiismerhetetlen férfivágyak

 

 

Tipp: Kérd meg, mutassa meg rajtad, hogy pontosan milyen masszírozásra vágyik. Érzékletes lehet, ha addig masszíroztatod magad, ameddig általában ő elvárja, hogy törődj vele. De hogy ne lehessen egy szava sem, nézz utána új fogásoknak az interneten vagy szakkönyvekben.

 


Közös sportrajongás

 

Aki ült már kukán a párja mellett, miközben amerikai futball, baseball, jégkorong vagy tenisz ment a tévében, az tudja, hogy ezeknek a sportoknak a szabályait lehetetlen megérteni. Aki viszont igazán szereti a kedvesét, az még a lehetetlennel is megpróbálkozik, s újra és újra nekirugaszkodik felfogni, mi is ezen játékok lényege. Annál is inkább, mert szívünk csücske előszeretettel buzdít arra: nézzünk végig egy meccset, s máris rajongói leszünk a sportágnak. Meg egyébként is szeretné, ha együtt járnánk kedvencei mérkőzéseire szurkolni. S ekkor jönnek a gondok. Mert harmadszor talán még megkérdezzük, mi az a meccslabda, touchdown, sorcsere. De negyedszerre már nem merjük, mert jön a „mit nem lehet ezen érteni”, „hányszor elmagyaráztam már” mondatokkal, majd inkább a haverokkal megy ki a stadionba.

 

Tipp: Olvass utána kedvenc sportjainak. Neked is jól jön, ha valamennyit konyítasz olyan dolgokhoz, amelyek korábban egyáltalán nem érdekeltek. A megszerzett információkat aztán a legváratlanabb pillanatokban dobd be, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy véleményt mondasz. Annyira le lesz nyűgözve, hogy ő akar majd büszkélkedni veled a társaságban.

 

 

Érzelmi vágyak

 

A megbízhatóság, az őszinteség és a megértés alapvető elvárások egy párkapcsolatban mindkét fél részéről. Emellett persze rengeteg tényező van még, amely a viharmentes együttéléshez szükséges, s ezeket az igényeket embere válogatja. Akad azonban néhány olyan dolog, amelyet a férfiak nagy többsége elvár partnerétől.

• Tartsa tiszteletben a hobbiját – legyen az sportrajongás, haverokkal focizás vagy a számítógép előtt eltöltött délután.

• Ne akarjon mindig és mindenről tudni, s ne vegye titkolózásnak, ha valamit nem mond el neki a férfi.

• Fogadja el, hogy néha a férfinak is szüksége van egyedül töltött időre.