Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Lehet őket szeretni vagy utálni, egy biztos: nincs olyan ember, aki ne ismerné a nevüket, sőt, stílusdiktátori szerepüket. 

 

Bármily hihetetlen, mikor randizni kezdtek még korántsem arról szólt a fáma, hogy Victoria David hírnevébe kapaszkodva akar boldogulni az életben. Ellenkezőleg, akkoriban inkább arról szóltak a hírek, hogy a feltörekvő futballista tehetség a világhírű – éppen a csúcson lévő – Spice Girls egyik tagjának csapja a szelet, és a mázlista fiatalember érzései viszonzásra találtak. Azóta egy évtized is eltelt, de ők még mindig tartogatnak nekünk meglepetéseket! De még mindig kéz a kézben…*

1998
Végtelen szerelem

Az eljegyzési közleményükhöz mellékelt kép. Posh Spice mikrominiben és David, aki ekkor még nem rajongott annyira a divatért, de a hajápolókért már igen.

 

 

 

1998
Szarong volt a mindenük

Alig pár hónap alatt már David is igazi divatdiktátorrá vált, aki némi gúnnyal provokálta szarongjával a labdarúgás intézményét. A nők elájultak tőle.

 

 

 

1999
Motoros szerkóban

A házaspárról ez a kép egy Versace bemutatón készült – állítólag innen datálható a jó kapcsolat a divatcéggel. Ugyanaz a bőrszerelés női és férfi változatban. Az üzenet: őrülten szeretjük egymást!

 

2005
Kipp, kopp

Egy étteremből távozva kapták lencsevégre őket London utcáin. Hát igen, a szerelem és a cipősarkak néha ellentétesen változnak: van, akinél laposodik van, akinél magasodik.

 

 

 

2005
Élet a strandon

Újból kisimultan és boldogan St Tropez-ban a strandon. Bár ők is tudják, hogy napozás közben a gyémánt óra, napszemüveg… kérgesítik a bőrt, de nem ijedtek meg. Itt is bátran fitogtatták mutatós kiegészítőiket.

 

 

 

2006
Esküvői szépségek

Tom Cruise és Katie Holmes esküvőjén Olaszországban. Elegáns, luxustervezői-felszerelésben érkeztek globális szupersztár mivoltukat hirdetve.

 

Szexi kis feketében

David és Victoria, a férj 32. születésnapját megünneplendő épp a londoni Cipriani étterembe tartottak. Victoriánál ekkor már egyértelműen a lehető legelegánsabb darabok jöhettek csak szóba, de David esetében is kibontakozóban látszott, hisz ez a háromrészes együttes jelzésértékű.

 

 

 

2008
A tökéletes találkozás

A pár a Met Ball Costume Institute Gala partiján 2008-ban. Mindketten Armaniban, ami nem meglepő, ha belegondolunk, hogy ekkor már a tervező fehérneműinek reklámarcai voltak.

 

 

 

2008
Kaliforniáról álmodtak

Egy neves tinédzser díjátadón Los Angelesben. Hamar ráéreztek a Nyugati partvidék életmódjára miközben napos színekre váltották utcai ruháikat.

 

2009
Fashionisták

A Vogue egyik partiján Milánóban. Miközben saját ruháit hordta, Victoria Beckham sokak meglepetésére lelkesen fogadott divattervező lett. Davidet pedig nemrégiben a világ legdivatosabb emberei közé választották.