Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A férfiakról címszavakban

2009.07.24
A férfiakról címszavakban

Bár tudod, mégis néha elfelejted, hogy még álmaid férfija is másképp gondolkodik néhány dologról, mint te. Lássunk most ABC sorrendben néhány példát!

 

Ajándék

Jó, ha tudod, az egyik legnagyobb stresszt az ajándék beszerzése, kiválasztása, megvásárlása, majd esetleges becsomagolása okozza . A legszélsőségesebb esetben el is maradhat, de ez már csak tartós párkapcsolatban. Amíg nem vagy az övé, addig bizonyosan elhalmoz minden földi jóval, majd a kapcsolat hosszával egyenes arányban csökken az ajándékok mennyisége. Ez ne keserítsen el, inkább ha már észleled ezeket a jeleket, közös ajándékokat találjatok ki, például egy vacsi a kedvenc étteremben, vagy akár egy nyugodt wellness hétvége, valahol vidéken!

 

Babaprojekt

Párkapcsolattól függ. Ha a férfi szerelmes és nem akarja, hogy vége legyen a kapcsolatnak, minden kívánságodat, így a bébi iránti ösztönös vágyad is ki fogja elégíteni. Ha fiatal, és terveiről mesél, amik többnyire a Mounteverest megmászásától  egy világkörüli biciklitúráig terjednek - sehol egy kakis pelenka, vagy egy kutya a tervben -, szinte biztos lehetsz benne, hogy korai lenne kisbabáról beszélni vele. Ha már van gyermeke, de veled tervezi a jövőt, előbb-utóbb eljuttok a témához, és szinte biztos, hogy kész egy új családtag érkezésére. Ha nincsenek a jövőre nézve közös tervei, ne hozd fel a témát...

Cigaretta

Egészségtelen, büdös, drága és nem utolsó sorban csökkenti a fogamzóképességet. Egyre kevesebb férfi tolerálja, ha kedvese hamutartóízű-szagú szájjal csillog oldalán. Jó, ha tudod, hogy rengeteg betegséget előzöl meg, ha már ma abbahagyod a fogyasztását! Tedd el a cigire fordított pénzt és hónap végén vásárolj magadnak az összegyűjtött összegből egy régóta áhított ruhadarabot, vagy kozmetikumot!

 

Dilemmák

Ha sokat dilemmázol - akár a kapcsolatotokon, akár bármi más problémán -, a férfi előbb-utóbb megunja. A dilemmázás hosszú távon hisztit hoz maga után, ami a kapcsolatok legfőbb rombolója. Ezért, ha van valami gondod, ne tartsd magadban, hanem oszd meg szíved választottjával kultúráltan, érthetően, megválaszolható kérdésbe öntve. Hidd el, segíteni fog, sőt, még a bizalom is erősebbé válik köztetek!

 

Cikk: Turi Niki