Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10 másodperc, és tiéd a férfi

2009.07.24

 

10 másodperc, és tiéd a férfi

Befolyásold a tudatalattiját!

Minden egyes találkozáskor egy idegennel 10 másodperc alatt kiderül, vajon lesz e folytatás?!

 

 

Az első benyomás

 

Agyad a tapasztalataidból adódóan készletből dolgozik, így hiába a bölcs sztereotípia: ne ítélj elsőre! Sajnos ha akarod, ha nem, nem tudod kivédeni a prekoncepciókat. Konklúzió: az első benyomás szinte a legfontosabb egy új kapcsolat kialakításakor. Ahogy megjelensz, úgy leszel elkönyvelve és te is ugyanezt teszed partnereddel. Árulkodni fog a ruhád, a testtartásod, a sminked, a mozgásod, tehát minden, ami kizárólag külsőség!


 

Freespirit-tipp: ellenőrizd mozdulataidat és a testtartásod. Ha tükör előtt gyakorolsz, kövesd milyenek a vonásaid, az arckifejezésed, a tartásod, a gesztusaid. Próbáld magad kívülállóként megítélni. Mivel a gyakorlat teszi a mestert, rá fogsz jönni, hogy egy idő után akkor is kihúzod magad, amikor már nem figyelsz rá, görcsös mozdulataid természetessé válnak. Ez olyan tartást kölcsönöz majd, hogy biztos lehetsz a sikerben!


 

Vetkőzd le a keserűséget!

Lehetőleg próbáld meg elfelejteni a férfiakkal kapcsolatos, negatív gondolatokat. Biztosan van sok igazság abban, hogy az előző partnered milyen csúnyán elbánt veled, de gondolkodj reálisan! Csak azzal lehet elbánni, aki hagyja magát. Ha véget ért egy kapcsolat, abban a te kezed is benne van. Ezért ne skatulyázz, nem minden férfi egyforma!


 

Freespirit-tipp: a tükör megint jóbarát a bajban.  Kezdd el gyakorolni a széles, őszinte mosolyt. Mosolyogj először is saját magadra, és tanuld meg szeretni ezt a mosolyt. Ha bosszankodsz, úgy egészen más izmok mozdulnak meg az arcodban, ezért ne hagyd, hogy régen megtörtént problémák elcsúnyítsanak! Ültess el szép emlékeket a tudatodban! Minél több a pozitív benyomás - bármi is legyen az -, annál pozitívabbá válik a személyiséged! Ha pedig meglátod álmaid férfiját, vesd be a legelbűvölőbb mosolyod!


 

Hangulataid

Alapvetően, ha teljesen lecsupaszítjuk a dolgokat, akkor kétféle hangulat van. A jó hangulat és a rossz hangulat. Amikor rossz kedved van, vagy mindent veszni látsz, reménytelennek érzed az egész helyzeted, azonnal kiül az arcodra, a testtartásodra, és befolyásol másokat is. Nem leszel kívánatos társaság. Ezzel ellentétben a jókedv szinte mágnesként vonzza az embereket, ezzel együtt a másik nemet is.


 

Freespirit-tipp: könnyű mondani, de annál nehezebb betartani, hogy gondolkodj pozitívan. Bármi is történt veled, semmi nem tart örökké, sem jó, sem rossz. Persze természetes, hogy a boldogságra törekszel, mindenki ezt teszi. Ebből fakad az emberek minden indíttatása. Épp ezért, légy mindig, minden helyzetben tudatos! Ne gondold, hogy a férfi, akit kiszemeltél, nem küzd néha önértékelési problémákkal. Csak arra törekedj, hogy pozitív legyél és kívánatos!

 

cikk. Turi Niki