Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10 biztos tipp, hogyan találj társra!

2009.07.24
10 biztos tipp, hogyan találj társra!

Van rá sansz...

Képzeld el, hogy a nagy egész olyan része vagy, aki felé épp elindult a párja! Bízz a gondolatban, de tanácsainkkal is közelebb kerülhetsz az igazihoz!

 

1. Önbizalom

Tűnj magabiztosnak! Ahhoz hogy mások elfogadjanak és megszeressenek, el kell hinned hogy szerethető vagy. Ha nem ez érződik a kisugárzásodból, utánozd azokat akik ezt mutatják a külvilág felé. Elöször talán nehéz lehet, de pár alkalom után hidd el, élvezni fogod az eredményét.

2. Újítsd meg a külsőd!

Ha el akarod adni magad, a legjobb formádat kell hoznod. Változtass! Találd meg azt , ami jól áll, a frizurától a sminken át a ruhákig. Amikor öltközködsz, ne azt takard el amit nem szeretsz magadon, hanem azt mutasd meg ami szép.
Kérd ki barátaid véleményét, vonj bele másokat és  lásd a különbséget!

3. Szemkontaktus: használd a szemed!

A szemünkkel sokkal többet kommunikálunk, mint bármely más testrészünkkel. A szemkapcsolat az ismerkedés leghatékonyabb eszköze. A hosszan tartó szemkontaktus erőteljes érzelmi reakciót válthat ki mindkét részről. Nézz egyenesen a szemébe !

 

4. Közelség: légy a közelében!

Ha még nem ismered de tudod hova jár, kikkel barátkozik, hol dolgozik, egyszerűen és "spontán" intézd úgy, mintha véletlenszerűen találkoznátok. Minél többet lát annál jobban megkedvelhet. Rajtad múlik hogy mikor, és hogyan találkoztok. Tedd örömtelivé!

5. Beszédkészség

Természetes, hogy az ismerkedésnél a beszédnek nagy szerep jut. A kapcsolat elején rengeteg információt mondunk el egymásnak az életünkről, családunkról, barátainkról. Ahogy másokról beszélünk, azzal árulunk el a legtöbbet magunkról. Ha szimpatikussá akarsz válni, és tetszést akarsz kelteni, mondj mindenkiről jót!

6. Testbeszéd

Ha meg akarod tudni, hogy egy hullámhosszon vagytok-e, akkor figyeld, hogy utánozza-e a mozdulataidat. Például tedd keresztbe a lábad, és nézd hogy ő is ezt teszi -e. Aztán próbálj ki valami mást. Ha nem követi automatikusan amit csinálsz, akkor kezdd el te utánozni őt. Ha már teljes az összhang, nem lesz kérdés hogy vajon ki utánoz kit?!

7. Figyelni tudás

Ne te legyél a beszégetés fő témája! Ahhoz hogy mások is érdekesnek találjanak, neked is érdekesnek kell találnod őket. Ha jó benyomást szeretnél gyakorolni másokra, tanulj meg figyelni, kérdezz sokat, hallgass, és éld meg úgy, mintha az  éledet legizgalmasabb beszélgetésében vennél részt. Nyílj meg akkor, amikor ő megnyílik!

 

8. Érintés: tegyél érintés probát!

Véletlenszerűen érintsd meg. Úgy is lehet előidézni egy érintést, hogy a kezedet vagy a testedet szó szerint a másik útjába helyezed, így szinte lehetetlen elkerülnie, hogy meg ne érintsen.Várd ki a pillanatot hogy természetesnek hasson. A reakciójából tudni fogod, hogy jöhet-e a következő.

9. Hirdesd magad!

Éreztesd mindenkivel és mindenhol, hogy élsz és virulsz, hogy számíthatnak rád. Szervezz bulikat, legyél aktív a neten, küldj emaileket, szervezd be a barátaidat és az ő szingli  ismerőseiket hetente legalább egyszer, egy jó esti programra. Marketing munkának tűnhet, de egy idő után ők fognak megkeresni, és egy társaság középponti egyénisége leszel!

10. Ne hagyd ki a lehetőségeket!

Lépj be gy társkereső klubba ha nem akarsz egyedül menni vidd el a barátnődet, barátodat. Hidd el jó buli lesz! Add meg az esélyt magadnak  hogy ismerkedhess, és másoknak is hogy megismerhessenek!

 

 

Cikk: Fehér Anikó