Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mikulás közvetítők

2011.11.22

A gyerekeknek csodás időszak a karácsony, főleg, ha hisznek még az angyalokban és a Mikulásban. Álljatok össze néhány szülővel, és hívjatok december 6-a környékén egy fehérszakállút, hogy varázslatos legyen az ünnep a kicsiknek.

 

Nem mindegy azonban, hogy ki rejtőzik a bő jelmez és a fehér szakáll mögött, ezért érdemes olyan megbízható Mikulás-közvetítőt keresni, amely jó referenciákkal rendelkezik.

 

Mikuláscentrum

Magyarország egyik legnagyobb programszervező vállalkozása aRendezvénycentrum, akik az ünnepre való tekintettel a Mikulás-bizniszben is jelentős szerepet vállaltak. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a gyerkőc életében örök élmény maradjon a Mikulás látogatása. Referenciáikban többek között az RTL Klub Reggeli című műsora is szerepel, két éven keresztül ők szórakoztatták a csatorna aprónépét, így biztos lehetsz a cég hitelességében.

Mikuláscentrum fehérszakállújának meginvitálása igencsak egyszerű, hiszen néhány perc alatt el lehet intézni a neten, mindenféle regisztráció nélkül. A saját adataidon kívül azt a címet is meg kell adnod, ahová rendelnéd a Mikulást - ez nagyon praktikus, ha, mondjuk, más családok gyerkőceivel egy helyre szerveznéd a találkát. Miután csemetédről is írtál néhány szót, akár extra igényeidet is megjelölheted - például, ha szeretnél fotóst, videóst, krampuszt, vagy éppen angol-német nyelvű Mikulásra lenne szükség. Ezután e-mailben fogják visszaigazolni a rendelésedet, majd, ha minden rendben, akkor telefonos egyeztetésre is sor kerül.

 

Jóllehet többféle Mikulás-szolgáltatás közül is választhatsz, az alapcsomag egy nagyjából félórás műsort foglal magában, melyben közös éneklés, versmondás, a kívánságok meghallgatása, a Mikulás intelme, illetve az elmaradhatatlan ajándékosztás szerepel.

Mikulásszolgálat

 

mikulas2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magyar Mikulásszolgálat a tradíció és a felelősség szellemében egy olyan intézményt hozott létre, ahol a kedves alak misztikumát és az ünnepet körülfogó hagyományokat ötvözték a környezettudatos látásmóddal. Nem kell megijedni, ez nem azt jelenti, hogy egy különc öko-Mikulás csenget be otthonotokba, mindössze arról van szó, hogy a műsorban szereplő játékok, versek és mesék egyszerre szolgálják a szórakozást és a tanulást. A cég megbízhatóságát egyebek közt az is bizonyítja, hogy idén már a 16. születésnapjukat ünnepelhetik.

 

 

Poronty babysitter

A Poronty babysitter szolgáltatása nem egy szülőnek jelent mentsvárat, amikor a gyerkőcöt nincs kire bízni. Az oldalukon olvasható számos pozitív vélemény tükrözi a bébicsőszcég filozófiáját, vagyis azt, hogy a gyermekeket jó kezekben tudhatják a szülők, és ami hasonlóan fontos, a tanulást és a szórakozást egybeépítik. Ennél több és megbízhatóbb bizonyíték talán nem is szükséges, ha az őMikulásukat szeretnéd házhoz hívni.

A cég pirosruhásai Szent Miklós legendáját viszik el otthonodba egy 20-25 vagy 60 perces műsor keretében, a pénztárcádnak megfelelően. A műsor időtartamától függően a csomagban egy Mikulás és két krampusz szerepel, akik nemcsak énekelnek és mondókát mondanak a gyerkőccel, hanem meg is ajándékozzák. A fehérszakállúak és segítőtársaik fiatal színészek, akik garantáltan jó hangulatot teremtenek otthonodban. A Mikulást telefonon rendelheted meg, illetve, ha még több információt szeretnél, akkor a cég oldalán is tájékozódhatsz.

 

 

Forrás: