Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fehér Anna kisfiúnak adott életet 53 évesen

 

Sokat várt arra, hogy édesanya lehessen Fehér Anna. Az ötvenhárom esztendős színésznő a napokban adott életet makkegészséges kisfiának, Lászlónak egy budai magánklinikán. A kisgyerek 3850 gramm súllyal és 57 centi hosszúsággal jött a világra. A szülést végigizgulta a színésznő szerelme is, aki egyébként orvos. Fehér Anna kisfiát császármetszéssel segítették a világra, a kismama és babája otthon lábadozik.

 

feher-anna2.jpg

 

 

A színésznő azt mondja, ő a példa arra, hogy még ötven felett sem kell lemondani a gyerekről szőtt álmokról. 


 

– Éppen szoptatom a kisfiamat, egyelőre még nincs kialakult napirendünk – mondta a Borsnak telefonon a színésznő, aki tíz éve vágyott már gyermekre. Nőgyógyásza segítségével mindent megtettek azért, hogy vágya teljesüljön, és reméli, hogy példája erőt és hitet ad másoknak is, akik eddig hiába próbálkoztak.

 

 

feher-anna.jpg

 

 

– Nem elvakultan és szélsőségesen küzdöttünk, hanem mindig minden paramétert figyelembe véve. Természetesen ez nemcsak akarás, hanem genetika és biológia kérdése is. A fizikai adottságaim lehetővé tették, hogy teherbe essek. Az, hogy egy nőnek ez ebben a korban sikerül és egészséges gyereket szül, a világban nem annyira ritka, mint ahogy a társadalmi ritmusunk idehaza mutatja – mondta a színésznő az Info Rádiónak adott interjújában.